Гібридне навчання – найсучасніший освітній тренд

Електронне навчання – це підхід, який широко застосовується у таких мега-розвинутих країнах, як США, Японія, Корея, Сінгапур. Онлайн-навчання не просто економить щонайменше 60-80% витрат і 40-60% часу в порівнянні з традиційним навчанням у шкільних класах, але й збільшує інтерес учнів до отримання знань завдяки своїй високо інтерактивній формі.

Коли технології інтегровані у шкільні уроки, учні з більшою ймовірністю будуть зацікавлені в досліджуваних дисциплінах, зосереджені на них і захоплені ними. А це, своєю чергою, збільшуватиме запам’ятовування інформації.

Подвійний диплом - дистанційне навчання


Гібридне навчання має свої особливості:

  • Тримає учнів більш зосередженими – використання Інтернету для пошуку інформації та даних допомагає розвивати навчання за допомогою дослідження.
  • Забезпечує автономію учня – використання матеріалів електронного навчання збільшує здатність учня ставити відповідні навчальні цілі та брати на себе відповідальність за своє власне навчання.
  • Прищеплює схильність до самоадвокаціі – учні стають самостійними та відповідальними, відстежуючи свої індивідуальні досягнення, що допомагає розвинути здатність знаходити ресурси або отримувати необхідну їм допомогу, щоб вони могли досягти своїх цілей.
  • Дозволяє учням навчатися у своєму власному темпі – завдяки гнучкості змішаного навчання та можливості доступу до Інтернет-ресурсів учні можуть вчитися у своєму власному темпі, а це означає, що вчитель може допомогти прискорити процес навчання або за необхідності давати складніші завдання.
  • Готує учнів до майбутнього – змішане навчання пропонує безліч реальних навичок, які безпосередньо трансформуються у життєві навички: дослідницькі, самонавчання, розвиток «самостійної рушійної сили», навичка впевненого прийняття рішень, розвиток почуття відповідальності та комп’ютерної грамотності.
Замовте безкоштовну консультацію

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом та відповість на всі запитання.