Next Generation of education abroad

Нас завжди надихають масштаб і глобальність. Навчальні програми, доступні дітям у кращих школах США, можуть бути й у вашій школі. Ми, в Академічному центрі BN Global, так впевнено говоримо про це, тому що ось уже понад 10 років працюємо з творцями кращих шкіл-пансіонів в США, Англії та Швейцарії.

Закордонна освіта на кампусі школи коштує чимало, і останні кілька років нас наповнює думка про те, щоб привезти такі освітні програми, які вивчають діти за кордоном, до шкіл по всьому світу.

Ми готові запропонувати місцевим школам гібридну систему освіти – зробити гарну закордонну освіту доступною.

Наш світ – це світ необмежених можливостей, а це означає, що сьогодні можна здобути освіту де завгодно. Майже 2 роки тому наші партнери – компанія Hudson Global Scholars запустила online-програму американської освіти у школах по всьому світу. Тепер, за допомогою впровадження online-освіти в offline-школу діти можуть вчитися за кращими американськими програмами: отримувати американські дипломи та ставати громадянами світу, знаходячись при цьому в своїй країні.

Запускаючи програму «Подвійний диплом» в кожній місцевій школі, ми дотримуємося одного з головних принципів світу: мисли глобально, дій локально!

Глобалізація проникла в усі аспекти життя: практично будь-який продукт або технологія – результат міжнародної колаборації. Фахівці з розумінням інших культур і досвідом життя або навчання за кордоном стають все більш популярними на ринку праці.

Це позначається і на середній освіті, яка стає глобальною. Практика подвійних дипломів, коли випускник одночасно отримує диплом місцевої та американської школи, стирає межі між національними освітніми системами. Підвищується і рівень мобільності студентів у світі. Абітурієнти все частіше відправляються за ступенем бакалавра або магістра за кордон і мають можливість скористатися стипендіальними програмами.

По всьому світу фахівці в галузі освіти говорять педагогам про головну можливість, якою необхідно скористатися прямо зараз – впровадити гібридний формат навчання у звичайній школі. Такий формат навчання, імовірно, замінить звичний: частину часу діти навчатимуться у класі з учителем face-to-face, а решту часу – самостійно online. Тепер вчителю недостатньо лише викладати свій предмет. Сьогодні вчитель повинен стати фасилітатором, який заохочує та координує командну роботу дітей.

Ми впевнені, що інноваційний шлях розвитку завжди успішніший за інші. Нам потрібно взяти найкраще з online-освіти та перенести це до живої школи. Ми будемо раді супроводжувати вас на шляху впровадження гібридної моделі освіти у вашій школі.

Давайте змінюватися разом!

Замовте безкоштовну консультацію

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом та відповість на всі запитання.