Відповіді на питання про програму «Подвійний диплом»

Нещодавно ми провели вебінар на тему “Подвійний диплом Україна/США для учнів 8-11 класів”. Говорили про всі нюанси навчальної програми, про вступ до закордонних вишів та переваги міжнародного диплому, про незвичайні курси для вивчення, а також про багато іншого цікавого.

Щиро дякуємо всім глядачам за питання, які вони ставили. Їх було так багато, що не вистачило одного ефіру. У цій публікації ми зібрали питання, які звучали найчастіше і відповідаємо на них.


Як здійснюється оплата програми?

Оплата здійснюється безготівково у гривні на рахунок школи за кожний навчальний рік. У вартість програми входить:

  • персональний доступ учня до обраних навчальних матеріалів на освітній online-платформі;
  • 180 навчальних годин/рік;
  • 72 години online-спілкування з американськими викладачами/рік;
  • 6 навчальних кредитів за весь період програми;
  • гарантований вступ до провідних американських вишів-партнерів та можливість отримання в них стипендії.




Які кредити (курси) вивчають діти на програмі?

Дитина має опанувати 6 навчальних кредитів паралельно з навчальною програмою місцевої школи. Три кредити є обов’язковими: англійська мова/література, мистецтво (театр, музика, образотворче мистецтво, історія мистецтва), а три кредити дитина може обрати за своїм бажанням з переліку доступних на програмі. Наприклад, вступ до Java-програмування, кіномистецтво, фінансова грамотність, дослідження космосу та ін.


Чи потрібно складати SAT для вступу до закордонного ВНЗ?

При вступі до ВНЗ-партнерів – не потрібно. Також в університетах-партнерах не сплачується application fee, а процес подачі – прискорений (відповідь на анкету приходить абітурієнту протягом 2-х тижнів). В інші ВНЗ складання SAT відбувається за вимогами кожного з них!


Які документи необхідні для вступу дитини на програму?

Учні 8-10 класів не потребують жодних спеціальних документів, в той час як учні 11 класу мають надати сертифікат IELTS з рівнем від 5,5 і вище або будь-який інший сертифікат про рівень знання англійської мови. Діти із середнім рівнем англійської B1 також можуть успішно закінчити програму з відповідною додатковою підтримкою з боку вчителів-фасилітаторів, репетиторів або батьків.


Як відбувається навчання студента на програмі: самостійно чи з викладачем?

Дитина опановує навчальну програму за допомогою американських та місцевих викладачів-фасилітаторів, витрачаючи приблизно 1 годину на день. Усі навчальні кредити програми якісно наповнені інформацією з кожної дисципліни та глибоко її розкривають. Уся необхідна учневі інформація для успішного проходження тестів також знаходиться у рамках навчального кредиту. Американський викладач оцінює тестові завдання учнів, надає зворотний зв’язок та щотижня проводить для учнів online-сесії у форматі «питання-відповідь». Учитель-фасилітатор бачить прогрес кожного учня на програмі та вчасно направляє його, сприяючи успіху кожної дитини.


В яких країнах дійсний американський диплом?

Міжнародний диплом школи The Providence Country Day School (Род-Айленд, США), який отримують випускники програми, дійсний в усіх країнах світу та акредитований для вступу до будь-якого світового університету. З цим дипломом шлях дитини до будь-якого закордонного вишу стає простішим: вона вже буде підготовлена до закордонної системи освіти й буде мати навичку online-навчання. Ця навичка сьогодні набуває важливості, адже все більше світових ВНЗ переходять на дистанційне навчання.


Дізнайтесь більше інформації про програму «Подвійний диплом», звернувшись до нас за телефонами на сторінці «Контакти».

Замовте безкоштовну консультацію

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом та відповість на всі запитання.