Нове покоління освіти за кордоном

Сьогодні онлайн-освіта є світовим трендом, який задають Сполучені Штати. Маючи великий досвід співпраці з кращими американськими школами-пансіонами, ми вирішили привезти міжнародні навчальні онлайн-програми до шкіл по всьому світу, щоб ще більше дітей мали доступ до унікальних знань.

Саме тому у 2020 році ми створили «Академічний центр «BN Global» і пропонуємо школам партнерську освітню програму «Подвійний диплом». Мета нашого центру – допомога в імплементації цієї міжнародної програми до локальної онлайн чи офлайн-школи.

«Подвійний диплом» – це унікальна освітня програма, яка дає можливість нашим школярам отримати американський high school диплом одночасно з місцевим, а також гарантовано вступити до провідних іноземних університетів та отримати стипендію в них.

Подвійний диплом


Окрім міжнародного диплома, випускники програми також отримуватимуть рекомендаційні листи від американських викладачів для подання заявок до університетів. Батьки, у свою чергу, можуть заощадити значні кошти у порівнянні з навчанням у школі-пансіоні в США.

Програма «Подвійний диплом» вимагає, щоб учні завершили 720 годин навчання протягом 4 років й успішно опанували 18 місцевих навчальних дисциплін та 6 американських кредитів. Діти навчаються дистанційно та отримують онлайнові уроки англійською мовою від викладачів програми. З боку місцевої школи учням допомагають учителі-фасилітатори. Діти паралельно є учнями двох шкіл: місцевої та американської школи зі 100-річною історією – The Providence Country Day School.

Разом із нашими партнерами – американською компанією-лідером онлайн-освіти Hudson Global Scholars* та провідною приватною школою-пансіоном The Providence Country Day School** (м. Іст-Провіденс, штат Род-Айленд) ми раді запропонувати міжнародну програму «Подвійний диплом» школярам, у яких є пристрасть до знань і наукових відкриттів.

Міжнародна освітня інтеграція є світовою тенденцією. Усе більше дітей мають палке бажання вчитися та робити свій внесок у розвиток світу. Тому ми віримо у те, що такий проєкт як «Подвійний диплом» допоможе школярам із багатьох країн здійснити свої мрії та стати громадянами світу.

*Компанія Hudson Global Scholars є членом Sterling Partners Education Opportunity Fund – одного з провідних освітніх інвестиційних фондів у США, створеного в 1983 році. HGS забезпечує найкращу американську освіту для своїх шкіл-партнерів та студентів по всьому світу завдяки поєднанню найкращих освітніх програм, висококваліфікованих викладачів та досвіду в персоналізованому навчанні.

**Providence Country Day School є партнером компанії HGS та однією з найпрестижніших шкіл-пансіонів у США. Школа працює з 1923 року та акредитована NEASC. Мережа випускників нараховує понад 4 тис. людей по всьому світу.

Замовте безкоштовну консультацію

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом та відповість на всі запитання.