Навчальний курс «English Language Arts»

English Language Arts (ELA) – це online-курс із вдосконалення мови та мистецтва володіння англійською мовою, доступний для учнів 4-7 класів в рамках підготовки до вступу на програму «Подвійний диплом».

Програму курсу складають:

  • вивчення літератури;
  • читання;
  • написання творів;
  • розмовна мова;
  • вивчення граматики та лексики;
  • аудіювання.
English Language Arts

Навички, набуті за допомогою курсу ELA, важливі для відповідності академічним стандартам закордонних університетів, професійних галузей навчання та роботи, а головне – для реального життя за межами навчальних закладів. Акцент у навчанні робиться на критичне мислення й розвиток у дітей здатності розуміти прочитані тексти та отримувати від них задоволення.

У 4 класі діти вчаться брати участь у колективних обговореннях й аналізувати інформацію. У кожному уроці є актуальні приклади та покрокові інструкції, які допомагають учням опанувати всі види комунікацій 21 століття й зрозуміти їх функції.

У 5 класі упор у навчальній програмі зроблено на сторітеллінг і вивчення характерів героїв творів. А завдання для учнів містять у собі написання есе, звіту про прочитані книжки та оригінальної казки або віршу.

У 6 класі завдяки аналізу письмових, усних та мультимедійних текстів учні стануть більш усвідомленими й критичними споживачами інформації з різних ЗМІ. Діти будуть систематизувати ідеї для підготовки структурованих есе в оповідній, переконливій та пояснювальній формах.

У 7 класі діти вивчать роль історичних автобіографій і щоденників у сучасному розумінні історії та вплив точки зору автора на науково-популярні тексти. В кінці року учні ознайомляться з вимогами старшої школи та почнуть до неї підготовку.

Якщо ви хочете якомога раніше підготувати ваших учнів до програми «Подвійний диплом», ми рекомендуємо, в першу чергу, почати з курсу ELA для глибокого вивчення англійської мови. Дітям важливо навчитися не просто добре говорити, а й думати англійською мовою. Переходьте за посиланням, щоб дізнатись більше інформації про навчальний курс «English Language Arts».

Замовте безкоштовну консультацію

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом та відповість на всі запитання.